autoboca.ro Affiliate Program
Screenshot of autoboca.ro

autoboca.ro

Ranking

457th

General

14th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

5 days

Description

AutoBoca este o companie cu capital 100% romanesc si s-a nascut din dorinta unui tanar antreprenor de a dezvolta un brand la standarde internationale. Astfel, echipa AutoBoca arata Romaniei si a celor din afara tarii ca se poate. Serviciile noastre de rent a car indeplinesc conditiile de inalta calitate, ofera flexibilitate si transparenta, iar personalul

Read More

AutoBoca este o companie cu capital 100% romanesc si s-a nascut din dorinta unui tanar antreprenor de a dezvolta un brand la standarde internationale. Astfel, echipa AutoBoca arata Romaniei si a celor din afara tarii ca se poate.
Serviciile noastre de rent a car indeplinesc conditiile de inalta calitate, ofera flexibilitate si transparenta, iar personalul este dedicat, onest si se concentreaza pe intelegerea nevoilor clientilor.
Prin urmare, te incurajam si pe tine sa promovezi “spiritul romanesc” si in acelasi timp te vom rasplati cu un comision de 10% din fiecare vanzare realizata prin intermediul tau, comisioane ce vor fi platite lunar, fara intarzieri si fara ezitari.

Iti vom pune la dispozitie diverse instrumente de promovare, pe care sa le folosesti in site-uri detinute, bloguri, forumuri, social media etc.

Pana acum, ne-am dezvoltat sanatos, de la cateva masini inchiriate prietenilor am ajuns la 13 locatii pe intreg teritoriul Romaniei.

Iti asiguram o colaborare profitabila deoarece oferim:
* Plata lunara, fara intarzieri, a comisioanelor;
* Comision: 10% din valoarea vanzarii. Perioada de recurenta: 30 zile;
* Perioade extra-sezon cu bonusuri suplimentare;
* Ascunderea elementelor de trafic leak pentru traficul venit din afiliere;
* Promptitudine in raspuns si transparenta;
* Preturi corecte;
* Rezervarea masinii prin SMS;
* Serviciul Mobile Rent, ce ofera clientilor posibilitatea de a “”inchiria”” un telefon mobil (sim activ, acces internet etc) pe toata perioada sederii in Romania;
* Acceptam promovarea prin Facebook, Google AdWords si E-Mail Marketing

Targetul nostru este larg: de la tineri (varsta minima 21 ani) ce doresc sa inchirieze masini pentru a pleca in vacante in tara si in strainatate (pe teritoriul UE), pana la persoane de afaceri ce calatoresc in interes profesional, turisti etc.

Campania de lead-uri pentru serviciile “Leasing operational” si “Oferta companii” este activa, campanie remunerata cu 1 Leu pentru fiecare formular de contact completat, cu date valide.

Fii partenerul AutoBoca si putem creste impreuna!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.