anvelomag.ro/ Affiliate Program
https://anvelomag.ro/

anvelomag.ro/

Ranking

309th

General

8th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

3 days

Description

Anvelomag.ro este un magazin online de anvelope creat si dezvoltat din dorinta de a imbunatati comertul online pe acest sector. Le oferim clientilor nostri o experienta online placuta si eficienta. Ne-am propus sa vindem anvelope low budget si anvelope premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri la un pret accesibil si cu servicii auxiliare special

Read More

Anvelomag.ro este un magazin online de anvelope creat si dezvoltat din dorinta de a imbunatati comertul online pe acest sector. Le oferim clientilor nostri o experienta online placuta si eficienta. Ne-am propus sa vindem anvelope low budget si anvelope premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri la un pret accesibil si cu servicii auxiliare special concepute pentru client. Usurinta cu care puteti achizitiona anvelopele noastre, diversitatea modalitatilor de plata din care puteti alege, si calitatea informatiilor prezentate pe site-ul www.anvelomag.ro, sunt elemente cheie ce garanteaza profesionalismul serviciilor noastre.
Anvelomag.ro intelege nevoia unor servicii de calitate in domeniul comertului online cu anvelope si in fiecare zi imbunatatim continuu activitatea si servicile pe care vi le oferim. Lipsa experientei si a cunostiintelor pe care o au unii utilizatori in alegerea, utilizarea si depozitatea unei anvelope determina producatorii de anvelope sa foloseasca tehnici de vanzare care sa atraga atentia de la importanta calitatatii unei anvelope. Importanta garantarii calitatii produselor noastre este esentiala si astfel am creat un blog pentru a va ajuta sa va informati si sa faceti alegerea potrivita atunci cand veti cumpara anvelope.
Servicii oferite
-gama variata de anvelope low cost si anvelope premium de la majoritatea producatorii de anvelope
-consultanta gratuita
-consiliere specializata, asigurata de un personal foarte bine pregatit si instruit
-servicii de transport gratuite
-calitate ireprosabila pentru toate produsele comercializate
-servicii de garantie
-termene livrare foarte scurte
-preturi foarte competitive indiferent de anotimp
-oferte promotionale pe tot parcursul anului.

De ce sa ne promovezi? –
– iti oferim un comision de 5% pentru fiecare comanda procesata de la tine-
i-ti oferim si tie un discount special atunci cand vei avea nevoie de anvelope
-Daca ai vanzari mai mari de 10.000 constant, comisionul iti poate creste
-Avem constant reduceri si oferte speciale dedicate exclusiv online.
-Poti promova atat anvelope de vara cat si anvelope de iarna.
Afiliatii care creaza continut dedicat/ utilizeaza uneltele disponibile si transmit utilizatorii catre landing page-urile dedicate acestor servicii, comisioanele vor fi ajustate
Intreaga oferta de produse poate fi consultata si pe site-ul nostru www.anvelomag.ro folosind filtrele de cautare.
Ce avantaje au clientii Anvelomag?
– Pot efectua plata in rate, prin cardurile de credit ale partenerilor nostri
-Oferim livrare gratuita la 4 anvelope comandate
-Le oferim discount-uri speciale la mai mult de o comanda, pentru fidelizare
-Le oferim montaj gratuit al anvelopelor pe raza municipiului Pitesti
Modalitati de promovare:
Acceptam majoritatea formelor de promovare in masura in care nu induc in eroare sau inseala clientul in privinta produselor Anvelomag.
Nu permitem promovarea folosind creatii vizuale proprii ce contin elemente ale brand-ului Anvelomag / (logo si alte elemente ale brand-ului Anvelomag). Singurele creatii vizuale ce contin elemente ale brand-ului Anvelomag ce pot fi folosite sunt exclusiv bannerele puse la dispozitie prin intermediul platformei. Pentru vizualuri speciale, cu logo, va rugam sa intrati in contact cu noi pentru aprobare. Pentru campaniile de Google AdWords nu permitem licitarea sau utilizarea in ad-uri a cuvintelor de brand Anvelomag sau alte deviatii ale cuvantului Anvelomag. Se poate folosi numele Anvelomag in textele de promovare. Sloganul nostru este: Iti facem lipeala cu asfaltul, asa ca te asteptam si pe tine sa facem impreuna lipeala clientilor.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.