Program afiliere loveisland.ro - 2Performant
Screenshot of www.loveisland.ro

loveisland.ro affiliate program

Ranking

276th

General

4th

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

90 days

Currency

RON

Time to payment

8 days

Description

Love Island este un online sex concept store cu cele mai noi si recunoscute brand-uri de jucarii si accesorii erotice din lume (putem oferi un feed de produsela cerere). Ne adresam unui public select care isi doreste sa experimenteze lucruri noi in viata sexuala si care este in cautare de produse premium dar si de

Read More

Love Island este un online sex concept store cu cele mai noi si recunoscute brand-uri de jucarii si accesorii erotice din lume (putem oferi un feed de produsela cerere).
Ne adresam unui public select care isi doreste sa experimenteze lucruri noi in viata sexuala si care este in cautare de produse premium dar si de servicii rapide, discrete si dedicate.
Produsele disponibile pe LoveIsland.ro, sunt atent selectionate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Brandurile regasite in magazinul nostru online sunt recunoscute la nivel international, oferind produse de cea mai buna calitate, de la materiale, functionalitate, design pana la o experienta unica.
Cu peste 10 ani de prezenta pe piata de jucarii erotice, clientii aleg Love Island nu numai pentru selectia produselor insa si pentru increderea si serviciile discrete si personalizate pe care noi le oferim, astfel obtinand o rata de conversie peste medie.
Livrarea produselor se realizeaza in cel mai scurt timp posibil, fie a doua zi, fie in termen de maxim 5 zile de plasarea comenzii.
Comisionul pe care il punem la dispozitie este de 15%, cu aprobare la 30 de zile si perioada de recurenta la 3 luni.
Pentru orice fel de intrebare va stam la dispozitie.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.