Program afiliere intimax.ro - 2Performant
Screenshot of intimax.ro

intimax.ro affiliate program

Ranking

39th

General

1st

Category

Commission

20.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

10 days

Description

Intimax.ro este cel mai mare magazin online din România cu produse pentru adulți atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Gama vastă de produse prezentată de intimax.ro te determină întotdeauna să revii, întrucât știi cu siguranță că produsele prezentate aici oferă plăcere 100%. Afrodisiace pentru el, dar și pentru ea, parfumuri cu feromoni, lubrifianți, stimulente

Read More

Intimax.ro este cel mai mare magazin online din România cu produse pentru adulți atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Gama vastă de produse prezentată de intimax.ro te determină întotdeauna să revii, întrucât știi cu siguranță că produsele prezentate aici oferă plăcere 100%. Afrodisiace pentru el, dar și pentru ea, parfumuri cu feromoni, lubrifianți, stimulente pentru fiecare partener de cuplu – toate acestea te vor determina să ne deschizi „ușile” de fiecare dată. 

Echipa are în vedere selecția atentă a produselor, consiliere personală gratuită, dar și posibilitatea de a plăti la livrare – serviciu efectuat prin curier rapid sau cu ridicare de la Sameday Easybox. 

Intimax.ro este unul dintre cei mai mari jucători din piață din rândul magazinelor ce oferă produse intime generatoare de plăcere, astfel că fiecare client se întoarce pentru produse de top, diversitate, intimitate, dar și pentru că este scutit de emailuri sau apeluri telefonice ce anunță „oferte” promoționale. Fiecare colet este atent realizat și nu conține informații care să prejudicieze cumva imaginea clientului nostru.

Profilul clientului nostru este specific: are vârste cuprinse între 25-54 ani, femeile aflându-se în fruntea clasamentului – cumpărând într-o proporție de 56%. Valoarea medie a unei comenzi este cuprinsă între 120-150 lei.

Intimax.ro este așadar magazinul online unde ne purtăm cu grijă cu imaginea clientului nostru, dar și locul unde găsești de toate pentru momente intime. Selecția atentă a produselor noastre, dar și grija pentru clienți – toate acestea sunt motive serioase, demne de avut în vedere.

Livrarea se face în cel mai scurt timp posibil, în siguranță.

Avatar client:

Avatar client:

Varste: 25-54

Media 25-30+

 

Femei 56%  

Barbati 44% 

 

Beneficii:

✔️ Consiliere personala gratuita

✔️ Produse atent selectate

✔️ Posibilitate de plata la livrare prin curier rapid sau ridicarea din Sameday Easybox

✔️ Intimitate garantata

❌ Nu primesti e-mailuri cu “oferte” promotionale.

❌ Nu primesti apeluri telefonice cu “oferte” promotionale.

❌ Nu mentionam pe colete informatii ce te pot pune intr-o postura neplacuta

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.